Om mig

OM MIG

Min baggrund


Jeg blev uddannet som lærer fra Aalborg Lærerseminarium i 2006 og har siden da arbejdet på både friskole og folkeskoler.

Siden 2013 har jeg været ansat som lærer på Sofiendalskolen i Aalborg og med funktion som matematikvejleder siden 2014.

I 2017 afsluttede jeg den pædagogiske diplomuddannelse med retning som matematikvejleder.


Jeg brænder for spændende matematikundervisning af høj kvalitet og ønsker som matematikvejleder at gøre en forskel, der rækker ud over egen undervisning.


I forbindelse med mit afgangsprojekt på diplomuddannelsen om 'Regnestrategier i indskolingen' modtog jeg den 17. november 2017  Lærerproffesion.dk's pris for årets bedste pædagogiske diplomprojekt samt fagbladet Folkeskolens formidlingspris for bedste formidlingsevne. Arbejdet med at få sat fokus på regnestrategier er stadig et område, som jeg er særlig dedikeret til.

Foto: Klaus Holstings

Udgivelser

Jeg er meget optaget af, at forskning og viden omsættes til konkret undervisningspraksis.

I samarbejde med forlaget Pind & Bjerre omsætter jeg derfor min viden om undervisning i regnestrategier til konkrete undervisningsmaterialer.

Jeg har udgivet materialet med plakatsæt til visualisering af regnestrategier til både addition og subtraktion. Begge materialer er beregnet til klasseundervisning og udgivet af forlaget Pind og Bjerre, som en del af deres RoS-serie. RoS står for Regning, Observation og Strategi.


Læs mere og køb det her:

Privat

Jeg er født i 1981 og vokset op i midtjylland.

Nu bor jeg i Aalborg sammen med min mand og vores to skønne drenge.

Følg med på facebook

YouTube - forældreinformation om regnestrategier!

Matematikundervisningen har ændret sig meget gennem de seneste årtier, både hvad angår indholdet i undervisningen og måden børnene skal lære det på. Derfor har jeg startet en YouTube kanal under navnet "Matematik i dag", som henvender sig til alle forældre, der gerne vil vide mere om, hvilket fag matematik er i dag og hvordan de kan støtte op om deres barns matematiske udvikling.


Samtidig er kanalen tænkt som en håndsrækning til de lærere, som gerne vil kunne linke til relevant forældreinformation i deres ugeplaner.

Jeg har en blog på folkeskolen.dk's faglige netværk for matematik, hvor jeg ind i mellem skriver om forskellige emner omhandlende matematik

Blog

CVR-nr.: 39206722

Kontakt: maria@grovechristensen.dk